ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Την Κυριακή 4-2-2024 οι εκδρομείς της Γ’ τάξης του 4ου Γυμνασίου Ρόδου επέστρεψαν από την 3ημερη επίσκεψή τους στην Αθήνα (2-4 Φεβρουαρίου 2024). Στις αποσκευές τους έφεραν πολύτιμες εμπειρίες και αναμνήσεις που θα κοσμούν τα μαθητικά τους λευκώματα.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη με ξενάγηση στον ιερό βράχο και στο εντυπωσιακό μουσείο της Ακρόπολης. Στη συνέχεια, δόθηκε η ευκαιρία να αποδώσουν φόρο τιμής στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και να επισκεφθούν τη Βουλή των Ελλήνων. Ακολούθησε ξενάγηση στο θωρηκτό «Αβέρωφ», παρακολούθηση ντοκιμαντέρ στο πλανητάριο του Ευγενιδίου Ιδρύματος, εκδρομή στο Ναύπλιο και στο Παλαμίδι.

Φυσικά δεν έλειψε και ο εμπλουτισμός των πολιτισμικών εμπειριών των μαθητών με παρακολούθηση εξαιρετικής θεατρικής παράστασης και οι στιγμές ψυχαγωγίας και ξεγνοιασιάς στο Allou Fan Park.

Μια αξέχαστη εμπειρία για τους μαθητές μας. Πολλά ευχαριστώ σε όσες και όσους συντέλεσαν στην επιτυχία της εκδρομής, και ιδιαίτερα στη διευθύντρια Ελένη Κακογιάννη και τις/τους συνοδούς καθηγητές και καθηγήτριες, Αναστασία Βεργωτή, Μαίρη Διακομανώλη και Βασίλη Σεϊτη.

Scroll to Top